top of page
Vyhledat

Jak rychle...



Nejoblíbenější otázka?

Jak rychle budete vydávat další díly Malazu? Vydáte je všechny?

Odpověď:

A máte křišťálovou kouli?

My tedy máme jen odhodlání, ale pražádné věštecké schopnosti. Taky nemáme moc peněz. A lidské zdroje, to je v jedné osobě taky trochu problém. Naštěstí máme skvělé externí kolegy.












Pak máme plán. Mazaný plán zahrnuje vydat celou Malazskou knihu padlých. Minimálně dva díly Malazu za rok. K tomu začít a pokračovat s Knihou svědků.

A k tomu samozřejmě další planetární knihy. Pokračujeme s našimi nejmilejšími, i s novými atraktivními pány. Sága Společenství nekončí, překládá se Propast na konci snu. Další knihu Iaina Bankse překládá Jakub Němeček. Konečně, konečně chceme rozhýbat Hutch Jacka McDevitta. A Tchaikovsky se ukázal být docela grafomanem, a píše čím dál lépe.


Další otázky:

Stihneme to? A bude se to prodávat? Odpověď je jednoznačná - nevíme. Mohli bychom říct cokoliv, protože slibem nezarmoutíš, že.

Nevíme, na tom co nevíme, stojí víra, že to nakonec nějak zvládneme :-)










Nejoblíbenější citát dneška:

"O zítřku předem nikdo nic neví."

- Mika Waltari, Egypťan Sinuhett


 





Sinuhett byla jedna z nejmilejších knih mého tatínka. Už čte knihy v jiném vesmíru, než je ten můj, ale víc než kdy jindy si vybavuju, jak jsem byla jako malá bez sebe vzteky, že mu všechno trvá strašně, strašně dlouho. Jako výroba houpačky, co na tom je, prkýnka a pár špagátů? Že si všechno příliš dlouho promýšlí a plánuje. Ale vždycky nakonec udělal všechno, co si předsevzal, a udělal to nejlépe, jak mohl. Tedy výborně. Teď jenom doufám, že jsem v tomhle aspoň podobná.




















412 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page