top of page
Vyhledat

Počátky Malazské říše na Planetě9

Ozýváme se po dlouhé předlouhé době. Tu odmlku má na svědomí především ten fakt, že nás úplně dokonale pohltily práce na Malazské knize padlých. Pak nějaké osobní věci, ale s těmi vás nebudeme nudit. Na rozdíl od zprávy o vývoji v Malazské říši, těch si teď užijete.


Vezmeme to od velkého třesku, protože začátek všeho obvykle leží v mlhách. Tahle se už pomalu dá krájet, ale v tom mlžném oparu dávné minulosti, vzdálené asi tak rok, se vlní několik setkání a několik hospod a mnoho vášnivých diskuzí. Už není možné jednoznačně říci, jak se z debaty o povaze a osudu Anomandera Reka stala debata o novém vydání celé komplet se vším všudy série malazských příběhů.

Anomader Rek

Netušili jsme, do čeho se bezhlavě řítíme. Od té doby jsme ve vnitřní emigraci v Malazské říši. Přátelé, partneři a příbuzní, prchají ve chvíli, kdy se nadchneme a první slovo zní: "A v Malazu ...".


Můžou za to, jmenovitě, Komár, který v tom jede s námi, a jeho Komárovo knihkupectví, Tomáš Němec a Mystery Press, a pak ti další, o kterých prý nemáme mluvit, Co kdyby to byl epický průšvih ...

818 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page